Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πάθος και μυαλό!

Την επιστροφή στις νίκες θέλει η Ακρόπολη κόντρα στον επικίνδυνο Αία Σούρπης (Σάββατο 3 μ.μ.) για ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.


  Στην πιο ενδιαφέρουσα φάση  του μπαίνει το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας αφού πλέον απομένουν 13 παιχνίδια και τίποτα δεν δεν έχει ξεκαθαρίσει τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά την Ακρόπολη Σέσκλου πλέον μπαίνει σε μια σειρά παιχνιδιών μεγάλης κρισιμότητας, αφού στα επόμενα πέντε θα αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες που δίνουν μάχη να μείνουν στην κατηγορία, δηλαδή αγώνες με ομάδες με τις οποίες υπάρχει κοινός στόχος. Αυτό σημαίνει πως κάθε νίκη θα μας φέρνει πιο κοντά στο φετινό σκοπό, αλλά  από την άλλη κάθε αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να περιπλέξει την κατάσταση.  Η αρχή γίνεται το ερχόμενο Σάββατο 18/1 όπου θα υποδεχτούμε τον Αία Σούρπης, μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία στα τελευταία παιχνίδια και χαρακτηρίζεται για το τολμηρά επιθετικό της παιχνίδι, ακόμη κι όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Ο προπονητής της ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές τους να επικεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι το οποίο το θεωρεί κομβικό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις απουσίες που ταλανίζουν την ομάδα λέγοντας πως "η εμφάνιση με τον Σαρακηνό θα πρέπει να αποτελεί από εδώ και πέρα οδηγό αφού παρ' όλες τις απουσίες η ομάδα κοίταξε τον πρωτοπόρο στα μάτια και παίζοντας χωρίς σκοπιμότητα διεκδίκησε την νίκη στα ίσα. Η ομάδα που ονειρεύομαστε θέλουμε να έχει πνεύμα νικητή, ειδικά στην έδρα μας. Από την άλλη επειδή ο Αίας Σούρπης είναι ποιοτική και απρόβλεπτη ομάδα, το πάθος μόνο δεν αρκεί αλλά θα πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι καθώς ενδέχεται ο αγώνας να έχει πολλές διακυμάνσεις στη διάρκεια των 90λεπτών" 


Το παρόν σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας αυτής έδωσε σύσσωμη η διοίκηση θέλοντας από τη μία να καταδείξει έτσι τη σημασία που έχει για όλους το συγκεκριμένο παιχνίδι και από την άλλη ως μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την απόδοση της ομάδας στους τελευταίους αγώνες και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα  της Πέμπτης 16/1.
  Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 18/1 και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. με διαιτητή τον κ. Κώστα και βοηθούς τους κ.κ. Τσάγγαρη και Δημητράκη.
 .