Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ξαφνικός "θάνατος" στις καθυστερήσεις αλλά...

....το πρωτάθλημα για την Ακρόπολη Σέσκλου ξεκινάει τώρα!!!

 Ένα από τα καλύτερα της φετινά παιχνίδια έκανε η Ακρόπολη, στην έδρα του πρωτοπόρου Σαρακηνού και θα μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη στις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο 43' με τον Ν. Τσουκάλη και στο 71' με τον Κ. Ανατολή, όταν το σκορ ήτανε ακόμη 0-0. Τελικά η ζημιά έγινε στο 92' σε μια στιγμή που οι γηπεδούχοι πίεζαν και η Ακρόπολη είχε χάσει την αυτοσυγκέντρωση της, ενώ για άλλη μία φορά οι απουσίες της στοίχισαν αφού ο Κ. Μπέας δεν είχε τις εναλλακτικές λύσεις που απαιτούσαν οι συνθήκες του αγώνα, ειδικά στο τέλος, αφού τραυματίστηκε ο Β. Κουνής και δεν υπήρχε ούτε ένας αμυντικός στον πάγκο (ο Β. Παπαδόπουλος τέθηκε εκτός μάχης πριν το ξεκίνημα του αγώνα λόγω τραυματισμού). 


Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο είναι να αποδεχθείς μια ήττα όταν έρχεται έτσι, και ειδικά αν έχεις αγωνιστεί τόσο καλά, αλλά αυτή  είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου και θα πρέπει κανείς να το αποδέχεται όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις ήττες. Εξάλλου παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που ξεχειλίζει ποιότητα κι αυτό στις αλλαγές που πραγματοποίησε, στοιχείο τελικά που καθόρισε την έκβαση του ματς.
  Κρατάμε την συγκλονιστική εμφάνιση και προσηλωνόμαστε πλέον στα επόμενα παιχνίδια. Η Ακρόπολη έβγαλε σε πέρας ένα άκρως δύσκολο πρόγραμμα και το πρωτάθλημα γι' αυτήν ξεκινάει τώρα, αρχής γενομένης με το μεγάλο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, στο Σέσκλο, κόντρα στον Αίαντα Σούρπης με τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες.
  Ευχαριστούμε τον Σαρακηνό για τη φιλοξενία. 
Έπαιξαν: Γκούρης, Μωραϊτης, Στεργιόπουλος, Κουνής (λ.τ. 73' Ν. Αξιώτης), Σουλιώτης, Φ.Φώτου, Σ. Αξιώτης, Τσουκάλης (88' Μαμουρέλης), Ανατολής, Πασιάς, Παλάντζας (65' Δ. Φώτου)